Előnevezés

Tudnivalók

A kiküldött díjbekérőt kérjük, legkésőbb 2021. június 14-ig egyenlítse ki bankkártyával vagy az alábbi bankszámlára utalással! A bankkártyás fizetés várhatóan június 10-étől érhető el.
Az utalást csak akkor tudjuk nevezéshez kötni, ha a közleménybe a díjbekérő számát vagy a díjbekérőn szereplő rendelésszámot írja. Ha több nevezést fizet, az összes azonosítót írja be vesszővel elválasztva.

Szent Jakab Zarándok Egyesület
12001008-01493297-00100004
(Raiffeisen Bank)

SWIFT: UBRT HUHB
IBAN: HU85 1200 1008 0149 3297 0010 0004

Előnevezés

A nevezés lezárult.


Nevezési feltételek

A nevező hozzájárul, hogy publikus nevezési-, illetve eredménylistákon megjelenjen a neve, neme, születési ideje, lakhelyéből a város, választott táv, időeredménye.
A túrák teljesítménytúrák, ellenőrzőpontokkal, frissítőpontokkal – ahol ellátást is biztosítunk -, szintidővel és meghatározott kötelező útvonallal. A túrák teljesítését akkor ismerjük el, ha a résztvevő szabályosan benevezett, minden ellenőrzőponton igazoltan járt és teljesítette a szintidőt. Ha csak a szintidőt nem sikerült teljesíteni, akkor megkülönböztetett emléklapot állítunk ki.
Ha a résztvevők közül valaki úgy határoz, hogy a túrát megszakítja, kérjük – amennyiben ez lehetséges – feltétlenül jelentse be a legközelebbi ellenőrzőponton. Akadályoztatása esetén – a név és a rajtszám egyidejű közlésével – társaival üzenje meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megadott útvonalakat a teljesítéshez be kell tartani, a túrák útvonalán mozgó ellenőrző pont lehet az út teljes hosszában.
A túrák útvonala tájvédelmi, illetőleg természetvédelmi körzeteken, területeken halad, ezért óvjuk meg ezeket az értékeket. A szemetet ne dobjuk el, a növényeket ne szedjük le és a kijelölt útvonalon haladjunk!
A nevező a túrán saját felelősségére vesz részt, kártérítést a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhet.


Turista célú adatkezelés

 Hozzájárulásával a nevező engedélyezi a szervező egyesületnek az adatai tárolását, illetve a felhasználását az egyesület túráival kapcsolatos tájékoztatás formájában. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja: Adatvédelmi tájékoztató


Veszélyhelyzeti tájékoztató

Az előnevezés minden távra kötelező lesz. Az előnevezés június 4-én indul és június 14-én zárul. Kérjük június 14-ig a díjbekérő befizetését.

A vírus-fenyegetettségből adódó szabályok nálunk a rendezést már nem korlátozzák, védettségi igazolvány sem szükséges. Viszont a határátkelés majdani szabályai nem ismertek. A Szalánc távját (és az ezt tartalmazó távokat) mindenképpen megrendezzük, legrosszabb esetben hazai alternatív útvonalon. Ha a határon átkeléshez védettségi igazolvány lesz szükséges, ajánljuk ennek megszerzését. Érintésmentes (és részünkről papírmentes) túrát készülünk rendezni, QR-kódos rajtolás, pontfogás és célba érkezés fog működni. A QR-kódot telefonnal fogjuk olvasni a túrázó/versenyző telefonjáról, vagy elektronikusan kiküldött (és általa kinyomtatott) itinerjéről/papírjáról. Alapértelmezés szerint az emléklapot is elektronikus formában küldjük ki.